Babagan Kita

c40e8a3fcb36eae92ae259f955d9ed5

Apa sing kita lakoni

Perusahaan iki duwe spesialisasi ing desain, kustomisasi lan pembuatan kaca depan kanggo mobil baterai motor. Kanthi pangembangan teknologi, perusahaan nggunakake kemampuan manufaktur, ngembangake operator mburi kanggo motor lan skuter, lan suku cadang CNC kanggo motor. Kita bisa ngasilake layar angin kanthi macem-macem kekandelan, bentuk, bahan lan bahan warna. Skrin angin digawe cedhak karo spesifikasi pabrikan asli (OEM) kanggo mesthekake fit ing motor lan skuter sampeyan.

IBX minangka merek Taizhou Huangyan Shentuo Vehicle Co., Ltd. Taizhou Shentuo Vehicle Co., Ltd. didegaké ing taun 1998 lan duwe pengalaman luwih saka 20 taun. Spesialisasi ing produksi kaca ngarep kanggo motor lan mobil batere. Wis pengalaman manufaktur sing sugih lan teknologi terkemuka. Kita kondhang amarga kualitas, rega kompetitif, lan kecepatan pangiriman sing efisien. 
Sajrone taun, produk wis laris ing Eropa lan Amerika. Produk kasebut wis ditampa kanthi apik dening para pelanggan. Kita bakal ngupayakake manawa bisa nggawa pengalaman blanja paling apik lan produk sing paling apik. Kajaba iku, kita nampa pesenan lan kutipan saka kabeh pelanggan internasional. Produk ndhukung ritel lan Grosir.

c40e8a3fcb36eae92ae259f955d9ed5

NGAPAK

Babagan Ngatur
Eceran Lan Grosir
Pilihan Warna lan Materi
Babagan Ngatur

Pandhuan khusus: Sampeyan kudu nyedhiyakake gambar kaca ngarep sing akurat, conto kaca utawa motor. Banjur hubungi kita kanggo ngandhani babagan materi, gaya, warna lan jumlahe produk sing dipesen. Staff teknis bakal ngitung kutipan sing cukup kanggo sampeyan. Perlu dielingi yen sawetara produk mbutuhake pangembangan cetakan, lan dibutuhake alat sing abrasif. Kita nyedhiyakake layanan khusus kanggo memenuhi kabeh pilihan.

Wektu sing disesuaikan: rong minggu

Eceran Lan Grosir

Pandhuan Eceran: Kanggo ndeleng informasi rinci babagan produk lan rega, klik kolom produk ing situs web kasebut. Kanggo luwih akeh produk lan pitakon, tulung tindakake ing Facebook, Intagram lan Twitter. Nyedhiyakake layanan sawise adol setaun, ganti produk rusak kanthi gratis sajrone setaun. Kita yakin banget babagan produk lan yakin bisa nyedhiyakake pengalaman blanja kanthi kualitas.

Pandhuan Kerja Sama Bisnis: Hubungi kita, sampeyan bisa entuk informasi produk lan rega sing luwih disenengi, kita bakal dadi pemasok paling apik.

Pilihan Warna lan Materi

Pilihan warna: Ana macem-macem warna sing bisa dipilih. Perlu dielingake manawa kaca depan sing dhuwur ora nyaranake nggunakake piring warna (Coklat, Ireng, abu-abu Smoky, Transparan, Fluorescent kuning, Oranye)

PC (Polikarbonat atos) : Pilih bahan polikarbonat sing atos kualitas dhuwur, sing duwe ketahanan super, resistensi oksidasi, daya tahan, lan ora gampang dipecah. Sing paling apik saka telung bahan kasebut.
PMMA (Akrilik pengaruh internal) : Akrilik pengaruh internal dipilih, sing nduweni kekerasan sing luwih dhuwur lan kualitas luwih apik tinimbang akrilik biasa. Sudut kaca ngarep sing digawe jelas lan minangka raja kinerja biaya.
Pvc : Kurang tipis lan asri, kualitas ora apik ora disaranake, nanging regane murah ..

Perusahaan lan Sertifikat