Babagan awake dhewe

c40e8a3fcb36eae92ae259f955d9ed5

Apa sing kita lakoni

Perusahaan spesialisasi ing desain, kustomisasi lan Pabrik kaca ngarep kanggo mobil baterei motor.Kanthi pangembangan teknologi, perusahaan kita nggunakake kemampuan manufaktur, ngembangake operator mburi kanggo motor lan skuter, lan bagean CNC kanggo motor.Kita bisa nggawe kaca ngarep ing macem-macem ketebalan, wujud, bahan lan warna.Kaca ngarep digawe cedhak karo spesifikasi pabrikan asli (OEM) kanggo mesthekake pas karo motor lan skuter sampeyan.

IBX minangka merek saka Taizhou Huangyan Shentuo Vehicle Co., Ltd. Taizhou Shentuo Vehicle Co., Ltd. didegake ing taun 1998 lan duwe pengalaman luwih saka 20 taun.Spesialisasi ing manufaktur kaca ngarep kanggo motor lan mobil baterei.Wis sugih pengalaman Manufaktur lan teknologi anjog.Kita kondhang amarga kualitas dhuwur, rega sing kompetitif lan kecepatan pangiriman sing efisien.
Swara taun, produk kita wis laris ing Eropa lan Amerika.Produk wis ditampa kanthi apik dening para pelanggan.Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ngarep-arep supaya bisa menehi pengalaman blanja sing paling apik lan produk sing paling apik.Kajaba iku, kita nampa pesenan lan kutipan saka kabeh pelanggan internasional.Produk ndhukung eceran lan grosir.

c40e8a3fcb36eae92ae259f955d9ed5

Ngatur

Babagan Ngatur
Eceran lan Grosir
Pilihan Warna lan Bahan
Babagan Ngatur

Pandhuan khusus: Sampeyan kudu nyedhiyakake gambar kaca depan sing akurat, conto kaca ngarep utawa motor.Banjur hubungi kita kanggo ngandhani babagan materi, gaya, warna lan jumlah produk sing dipesen .Staf teknis bakal ngetung kutipan sing cukup kanggo sampeyan sanalika bisa.Wigati dicathet yen sawetara produk mbutuhake pangembangan cetakan, lan biaya tartamtu kanggo alat abrasive dibutuhake.Kita nyedhiyakake layanan khusus kanggo nyukupi kabeh pilihan sampeyan.

Wektu sing disesuaikan: rong minggu

Eceran lan Grosir

Pandhuan Eceran: Kanggo ndeleng rincian produk lan informasi rega, klik ing kolom produk ing situs web.Kanggo produk lan pitakon liyane, tindakake kita ing Facebook, Intagram lan Twitter.Nyedhiyani layanan sawise-sales siji taun, panggantos free produk rusak ing setahun.Kita yakin banget karo produk kita lan yakin bisa menehi pengalaman blanja sing berkualitas.

Pandhuan Kerjasama Bisnis: Hubungi kita, sampeyan bisa entuk informasi produk lan rega sing luwih disenengi, kita bakal dadi supplier sing paling apik.

Pilihan Warna lan Bahan

Pilihan werna: Ana akeh werna kanggo milih.Wigati dicathet yen kaca ngarep versi dhuwur ora nyaranake nggunakake piring warna (Brown, Black, Smoky Grey, Transparent, Fluorescent yellow, Orange)

PC (Polykarbonat atos):Pilih bahan polikarbonat hardened kualitas dhuwur, sing nduweni ketangguhan super, tahan oksidasi, daya tahan, lan ora gampang pecah.Sing paling apik saka telung bahan.
PMMA (Akrilik impact internal): Akrilik impact internal dipilih, sing nduweni kekerasan sing luwih dhuwur lan kualitas sing luwih apik tinimbang akrilik biasa.Sudut kaca ngarep sing diasilake jelas lan dadi raja kinerja biaya.
PVC:Relatif tipis lan asri, kualitas ora dianjurake, nanging regane murah.

Perusahaan lan Sertifikat