Warta Industri

  • Function and selection of motorcycle windshield

    Fungsi lan pilihan kaca depan motor

    Ing taun 1976, BMW njupuk timbal ing nginstal kaca ngarep tetep ing R100RS, kang narik kawigatosan industri motor.Wiwit iku, kaca ngarep wis akeh diadopsi.Peran saka kaca ngarep iku kanggo nggawe wangun kendaraan luwih ayu, ngurangi angin re...
    Waca liyane
  • How To Clean A Motorcycle Windshield Step By Step Guide?

    Cara Ngresiki Kaca Depan Sepeda Motor Step By Step Guide?

    Presoak Tansah presoak tameng nganggo andhuk gedhe utawa kain katun alus.Andhuk kudu direndhem karo banyu lan dilebokake ing tameng paling sethithik 5 menit kanggo ngresiki.Copot andhuk lan copot banyu ing ndhuwur tameng nalika sampeyan ngobahake puing-puing kanthi entheng ...
    Waca liyane