Warta Industri

  • Function and selection of motorcycle windshield

    Fungsi lan pilihan kaca depan motor

    Ing taun 1976, BMW dadi pimpinan instal kaca depan ing R100RS, sing narik kawigatene industri motor. Wiwit kuwi, kaca ngarep wis digunakake akeh. Peran kaca depan yaiku nggawe kendaraan wujude luwih ayu, nyuda ...
    Waca liyane
  • How To Clean A Motorcycle Windshield Step By Step Guide?

    Kepiye Cara Ngresiki Kaca Kaca Pit motor Kanthi Pandhuan Langkah?

    Presoak Tansah presoak tameng nganggo andhuk utawa kain katun alus. Andhuk kasebut kudu direndhem nganggo banyu lan dilebokake ing tameng paling ora 5 menit supaya luwih alus. Copot andhuk lan jupuk banyu ing ndhuwur tameng nalika sampeyan mindhah ...
    Waca liyane