Kaca Depan Honda Kab

  • Honda PCX Windshield

    Kaca Depan Honda PCX

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.
  • Motorcycle windshield for Honda LEAD 125

    Kaca depan motor Honda LEAD 125

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.
  • Honda  windshield NMAX

    Kaca depan Honda NMAX

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.
  • Honda windshield CRF 1000L

    Kaca depan Honda CRF 1000L

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.