Kaca depan BMW F-1200GS

Katrangan singkat:

Lembar PMMA, kita uga diarani Acrylic. Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastisitas sing apik banget. Transparansi nganti 99%, lan 73,5% kanggo UV. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan resistensi Isolasi.


  • Bahan: PC
  • Werna: Asap Cahya, Cahya
  • Jeneng produk: Kaca ngarep motor kanggo BWM F1200GS
  • Model motor sing diadaptasi: Kaca depan BWM F-1200GS
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Fitur Bahan

    Katrangan produk
    Kaca depan motor BWM Iki BWM F-1200GS kanggo model motor
    Fitur:
    1. Lindhungi para penggemar sepeda motor saka tiup angin, watu sampah, lebu lan serangga.
    2. Kaca depan motor duwe perangkat keras sing kuat, dadi stabil banget.
    3. Angin liyane bakal dibelokke, saengga bisa nggawe kulo luwih kepenak, saengga bisa luwih gampang lan luwih aman.
    4. Kaca depan akrilik modifikasi teknologi tinggi

    Gambar Produk

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Aplikasi Produk

    Aplikasi bahan kasebut
    Kanthi kaca ngarep motor iki, aliran udara ora bakal nyebabake motor sing nunggang motor sajrone plancongan dawa, sing nunggang bisa ngrasakake nunggang motor kanthi luwih apik. babak taun ora bisa nindakake tanpa
    IBX nggawe desain sing apik kanggo kaca ngarep, luwih cocog karo motor, lan katon luwih apik.

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Kemasan Produk

    Kemasan khusus kaca depan sepeda motor IBX, nyorot merek, proteksi multi-lapisan, luwih becik nyandhang nyandhang, supaya sampeyan bisa menehi produk sing sampurna.

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk