Kaca depan BMW F-1200GS

Katrangan singkat:

sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.


  • Bahan: PC
  • warna:Clear, Light Smoke
  • jeneng produk:Kaca depan motor kanggo BWM F1200GS
  • Model motor sing diadaptasi:Kaca depan BWM F-1200GS
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Fitur Material

    katrangan produk
    Kaca depan motor BWM Iki minangka BWM F-1200GS kanggo model motor
    Fitur:
    1. Nglindhungi para penggemar motor saka angin, watu sampah, lebu lan serangga.
    2. Kaca depan motor nduweni hardware sing kuat, saengga stabil banget.
    3. Angin sing luwih akeh bakal dialihake, saéngga kulo luwih nyaman, saéngga kulo luwih gampang lan luwih aman.
    4. High-end high-tech impact dipunéwahi kaca ngarep akrilik.

    Gambar Produk

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Aplikasi Produk

    Aplikasi saka materi
    Kanthi kaca ngarep motor iki, aliran udara ora bakal mengaruhi penunggang motor sajrone lelungan, penunggang bisa luwih seneng nunggang.babak taun ora bisa nindakake tanpa iku
    IBX nggawe desain apik saka wangun kanggo kaca ngarep, iku pas kanggo motor luwih apik, lan katon luwih atraktif.

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Kemasan Produk

    IBX motor windshield customized packaging, nyorot merek, multi-lapisan pangayoman, luwih nyegah nyandhang, kanggo sampeyan kanggo saiki produk sampurna.

    baozhuang


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk