Kaca depan motor kanggo Honda LEAD 125

Katrangan singkat:

Lembar PMMA, kita uga diarani Acrylic. Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastisitas sing apik banget. Transparansi nganti 99%, lan 73,5% kanggo UV. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan resistensi Isolasi.


  • Bahan: PC
  • Jeneng produk: Kaca depan motor kanggo Honda LEAD 125
  • Model motor sing diadaptasi: Honda LEAD 125
  • Werna: Transparan
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Fitur Bahan

    Kaca depan kaca motor Honda Iki minangka Honda LEAD 125 kanggo model motor
    Kita duwe spesialisasi ing pangembangan lan penjualan kaca depan motor lan aksesoris motor. Nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem produk bermutu.

    Gambar Produk

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Aplikasi Produk

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Aplikasi bahan kasebut
    Kaca depan sepeda motor profesional lan pabrik komponen motor saiki saiki. Layanan mandheg Disesuaikan, sampeyan ngonfirmasi kualitas

    Kemasan Produk

    Kemasan khusus kaca depan sepeda motor IBX, nyorot merek, proteksi multi-lapisan, luwih becik nyandhang nyandhang, supaya sampeyan bisa menehi produk sing sampurna.

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita