Kaca depan motor Honda LEAD 125

Katrangan singkat:

sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.


  • Bahan: PC
  • jeneng produk:Kaca depan motor Honda LEAD 125
  • Model motor sing diadaptasi:Honda LEAD 125
  • warna:Transparan
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Fitur Material

    Kaca depan motor Honda Iki Honda LEAD 125 kanggo model motor
    We spesialis ing pangembangan lan dodolan kaca ngarep motor lan aksesoris motor.Nyedhiyani pelanggan karo macem-macem produk kualitas dhuwur.

    Gambar Produk

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Aplikasi Produk

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Aplikasi saka materi
    Kaca depan motor profesional lan pabrik bagean motor ing kene saiki. Layanan siji-mandeg Disesuaikan, sampeyan konfirmasi kualitas

    Kemasan Produk

    IBX motor windshield customized packaging, nyorot merek, multi-lapisan pangayoman, luwih nyegah nyandhang, kanggo sampeyan kanggo saiki produk sampurna.

    baozhuang


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita