Kaca depan motor Harley

Katrangan singkat:

Lembar PMMA, kita uga diarani Acrylic. Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastisitas sing apik banget. Transparansi nganti 99%, lan 73,5% kanggo UV. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan resistensi Isolasi.


  • Bahan: PC
  • Jeneng produk: Kaca depan motor Harley
  • Model motor sing diadaptasi: Harley Umum
  • Werna: Transparan
  • Ukuran: 35CM * 58CM25CM * 54CM62CM * 73CM
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Fitur Bahan

    Kaca depan motor Harley Iki minangka Harley General kanggo model motor
    Kaca depan dirancang kanthi dinamika sing lancar, tampilan sing apik lan bisa ditindakake kanthi kuat. Kaca depan sing dipasang karo IBX bakal nggawe perjalanan sabanjure luwih nyenengake.

    Kauntungan Produk

    1. Pasang kaca depan motor kanggo nyuda arah angin awake pengendara
    2. Gawe perjalanan jarak adoh luwih nyaman, dadi pengalaman anyar kanthi lelungan sing beda
    3. Bahan PMMA digawe saka akrilik berdampak tinggi, sing menehi kekuatan lan fleksibilitas kanggo saben layar. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan insulasi.
    4. Kekandelan kaca ngarep motor mbantu nyedhot geter kanthi kacepetan dhuwur lan menehi resistensi kanggo retak utawa goresan

    Gambar Produk

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Aplikasi Produk

    Aplikasi bahan kasebut
    Kaca depan sing sampurna cocog karo gayane, luwih aman lan luwih kepenak
    Mudhunake luwih akeh angin, saengga bisa nyedhiyakake pengalaman nyopir kanthi santai lan aman.

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Ora ana kaca ngarep
    Tanpa kaca ngarep, endhas, dodo lan punggung kena angin kenceng, sing bisa nyebabake hawa anyep.

    sdw

    Efek sawise masang kaca ngarep
    Kanthi kaca ngarep, 70% angin dilindhungi saka kadhemen

    Kemasan Produk

    Kemasan khusus kaca depan sepeda motor IBX, nyorot merek, proteksi multi-lapisan, luwih becik nyandhang nyandhang, supaya sampeyan bisa menehi produk sing sampurna.

    SERVICE TEAM ROFESSIONAL
    Ing lapangan iki, kita ahli sing bisa dipercaya. Dipercayaake karo sampeyan, lakoni sing paling apik. Layanan profesional, jaminan kualitas.

    Kita duwe spesialisasi ing pangembangan lan penjualan seri kaca ngarep motor lan aksesoris motor. Nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem produk bermutu.
    IBX minangka salah sawijining merek lan duwe reputasi dhuwur ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad.

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita