Kaca depan motor Harley

Katrangan singkat:

sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.


  • Bahan: PC
  • jeneng produk:Kaca depan motor Harley
  • Model motor sing diadaptasi:Jendral Harley
  • warna:Transparan
  • ukuran:35CM * 58CM
    25CM * 54CM
    62CM * 73CM
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Fitur Material

    Kaca depan motor Harley Iki Harley General kanggo model motor
    Kaca ngarep dirancang kanthi dinamika sing ramping, penampilan sing apik lan kepraktisan sing kuat.Kaca ngarep sing dipasang karo IBX bakal nggawe perjalanan sabanjure luwih nyenengake.

    Kaluwihan produk

    1. Pasang kaca depan motor kanggo nyuda arah angin awak sing nunggang
    2. Nggawe lelungan adoh luwih nyaman, pengalaman anyar lelungan sing beda
    3. Materi PMMA digawe saka acrylic impact dhuwur, kang menehi saben layar kekuatan ekstra lan keluwesan.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, uga nduweni resistensi korosi lan insulasi.
    4. Kekandelan kaca ngarep motor mbantu nyerep geter kanthi kacepetan dhuwur lan menehi resistensi kanggo retak utawa goresan.

    Gambar Produk

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Aplikasi Produk

    Aplikasi saka materi
    Kaca ngarep sing sampurna cocog karo gaya sampeyan, luwih aman lan nyaman
    Ngilangi luwih akeh angin, saéngga nyedhiyakake pengalaman nyopir sing santai lan aman.

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Ora ana kaca ngarep
    Tanpa kaca ngarep, sirah, dhadha lan mburi kena angin sing kuwat, sing ndadekake dheweke gampang kena angin.

    sdw

    Efek sawise nginstal kaca ngarep
    Kanthi kaca ngarep, 70% angin dilindhungi saka kadhemen

    Kemasan Produk

    IBX motor windshield customized packaging, nyorot merek, multi-lapisan pangayoman, luwih nyegah nyandhang, kanggo sampeyan kanggo saiki produk sampurna.

    SERVICE TIM ROFESSIONAL
    Ing lapangan iki, kita minangka ahli sing bisa dipercaya.Dipasrahake dening sampeyan, nglakoni sing paling apik.Layanan profesional, jaminan kualitas.

    We spesialis ing pangembangan lan dodolan seri kaca ngarep motor lan aksesoris motor.Nyedhiyani pelanggan karo macem-macem produk kualitas dhuwur.
    IBX minangka salah sawijining merek kita lan duwe reputasi dhuwur ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad.

    baozhuang


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita