Kaca depan motor Harley Dyna

Katrangan singkat:

Lembar PMMA, kita uga diarani Acrylic. Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastisitas sing apik banget. Transparansi nganti 99%, lan 73,5% kanggo UV. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan resistensi Isolasi.


  • Bahan: PC
  • Werna: Transparan
  • Jeneng produk: Kaca depan motor Harley Dyna
  • Model motor sing diadaptasi: Harley Dyna
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Fitur Bahan

    Kaca depan motor Harley Iki Harley Dyna kanggo model motor
    Pabrik komponen sepeda motor profesional ing kene saiki. Layanan mandheg Disesuaikan, sampeyan ngonfirmasi kualitas

    Kauntungan Produk

    Kaca depan sepeda motor Advantage
    Adat eksklusif
    Kita duwe tim R&D profesional, bisa disesuaikan miturut panjaluk pelanggan kanggo peralatan khusus, Layanan sing apik, komitmen Bebas kuwatir.

    Gambar Produk

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Aplikasi Produk

    BWM F-750GS windshield

    Kemasan Produk

    Kemasan khusus kaca depan sepeda motor IBX, nyorot merek, proteksi multi-lapisan, luwih becik nyandhang nyandhang, supaya sampeyan bisa menehi produk sing sampurna.

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk