Produk

  • BMW F-750GS windshield

    Kaca depan BMW F-750GS

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.
  • Motorcycle universal windshield

    Kaca depan motor universal

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.
  • Vespa GTS Motorcycle Seater

    Kursi Motor Vespa GTS

    Seiko tliti, efforts kanggo mbangun Motorcycle cushion.Team-karya dening ShenTuo perusahaan.
    Kanthi tes safety, njamin kualitas.
  • Vespa Sprint150 Windshield

    Kaca depan Vespa Sprint150

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.
  • Peugeot Django motorcycle luggage rack

    Rak bagasi motor Peugeot Django

    Advantage proses welding saka china, Tim-karya dening ShenTuo perusahaan
    Kanthi testing safety, njamin kualitas, Anti-tuwa, ora luntur werna, semprotan-lukisan
    Electroplated logam, proses welding sampurna
    Sawise ngawasi safety, jaminan kualitas
  • Harley motorcycle windshield

    Kaca depan motor Harley

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.
  • Motorcycle Luggage Rack for Vespa GTS 300 GTV

    Rak Bagasi Motor Vespa GTS 300 GTV

    Advantage proses welding saka china, Tim-karya dening ShenTuo perusahaan
    Kanthi testing safety, njamin kualitas, Anti-tuwa, ora luntur werna, semprotan-lukisan
    Electroplated logam, proses welding sampurna
    Sawise ngawasi safety, jaminan kualitas
  • Peugeot Django Windshield

    Kaca Depan Peugeot Django

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.
  • Motorcycle windshield for Vespa Piaggio Typhoon

    Kaca depan motor Vespa Piaggio Typhoon

    Fitur Bahan Kaca Depan Vespa Motor Iki Vespa GTS300 kanggo motor model IBX wis nggawe desain apik kanggo wangun kaca ngarep motor supaya luwih cocok kanggo motor lan luwih atraktif ing tampilan.Kauntungan Produk Kaca depan motor Kauntungan Gambar Produk Aplikasi Aplikasi saka materi Tujuan kaca depan motor yaiku kanggo ngalangi aliran udara nalika lelungan jarak adoh, lan ora bakal mengaruhi ...
  • Honda PCX Windshield

    Kaca Depan Honda PCX

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.
  • Vespa Piggio ZIP Windshield

    Kaca Depan Vespa Piggio ZIP

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.
  • VESPA LX150 LT150

    VESPA LX150 LT150

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3