VESPA LX150 LT150

Katrangan singkat:

Lembar PMMA, kita uga diarani Acrylic. Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastisitas sing apik banget. Transparansi nganti 99%, lan 73,5% kanggo UV. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan resistensi Isolasi.


  • Bahan: PC
  • Jeneng produk: Kaca Depan Vespa
  • Model motor sing diadaptasi: VESPA LX / LXV150
  • Werna: Kelabu asap, ireng, Coklat, Transparan, Fluoresensi kuning, Jingga
  • UKURAN: 26CM * 41CM30CM * 34CM57CM * 70CM70CM * 70CM
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Fitur Bahan

    Kaca depan Sepeda Motor Vespa Iki minangka VESPA LX / LXV150 kanggo model motor

    Kauntungan Produk

    Kaca depan motor IBX dilengkapi braket logam supaya gampang dipasang.
    Pengalaman nunggang sing luwih apik, sesanti sing jelas, nyuda resistensi angin, nyuda resistensi angin kanthi ilmiah lan nambah keamanan nunggang.

    Gambar Produk

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Aplikasi Produk

    Aplikasi bahan kasebut

    Kanggo VESPA LX / LXV150 Sepeda Motor Sepeda Motor Kaca Depan Kaca Depan Udara Deflector Acrylic Medium Skuter Sepeda Motor

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Kemasan Produk

    Kemasan khusus kaca depan sepeda motor IBX, nyorot merek, proteksi multi-lapisan, luwih becik nyandhang nyandhang, supaya sampeyan bisa menehi produk sing sampurna.

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita