Kaca Depan Peugeot Django

Katrangan singkat:

Lembar PMMA, kita uga diarani Acrylic. Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastisitas sing apik banget. Transparansi nganti 99%, lan 73,5% kanggo UV. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan resistensi Isolasi.


  • Bahan: PC
  • Jeneng produk: Kaca depan motor kanggo Peugeot Django
  • Model motor sing diadaptasi: Peugeot Django
  • warna: Kelabu asap , ireng , Coklat , Transparan , Fluoresen kuning , Jingga Orange Cathetan: Fluoresen kuning lan oranye kudu disesuaikan, wektu kustomisasi yaiku seminggu)
  • ukuran: 28CM * 41CM, 71CM * 70CM
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Fitur Bahan

    Kaca depan Sepeda Motor Sepeda Motor Iki minangka Peugeot Django kanggo model sepeda motor kaca ngarep IBX nambah kinerja aerodinamika motor, saengga bisa nyuda kacepetan angin lan nggawa pengalaman numpak sing luwih kepenak, utamane ing dalan gedhe.

    Kauntungan produk

    Kaca depan sepeda motor Advantage
    1-Mlaku luwih aman nalika udan, lan nyuda tekanan hawa
    2- Ngapikake Aliran Udara, lan nglindhungi penunggang saka lebu
    3- Transparansi sing apik lan kekuwatan sing angel
    4- Gampang dipasang, dirancang khusus kanggo saben model

    Gambar Produk

    Peugeot Django Windshield 6
    Peugeot Django Windshield 7

    Aplikasi Produk

    Peugeot Django Windshield 2
    Peugeot Django Windshield 3

    Aplikasi Kaca Kaca Motor
    Kaca ngarep motor yaiku nyuda resistensi sing ora perlu. Bisa mbantu motor ngontrol angin kanthi akale. Kajaba iku, iki uga nahan ngarep motor supaya angel miring ing ngarepe motor, ningkatake kemudi nalika muter kanthi kecepatan dhuwur. Seks lan keamanan uga minangka salah sawijining fungsi kaca ngarep.
    Kaca ngarep duwe efek kaca ngarep sing apik banget, sing ora mung bisa nyuda swara sing digawe angin nanging uga nyegah helm ngambang lan nyopir sandhangan. Yen ana gerimis, bisa uga nduwe pengaruh kanggo ngayomi udan.

    Peugeot Django Windshield 4
    Peugeot Django Windshield 5

    BWM F-750GS windshield

    Kemasan Produk

    Kemasan khusus kaca depan sepeda motor IBX, nyorot merek, proteksi multi-lapisan, luwih becik nyandhang nyandhang, supaya sampeyan bisa menehi produk sing sampurna.
    SERVICE TEAM ROFESSIONAL
    Nglayani saben pelanggan kanthi layanan sing paling apik kanggo mesthekake yen saben tautan bisa memenuhi kebutuhan pelanggan.
    Kabeh produk diprodhuksi dening awake dhewe, kanthi kualitas dijamin, rega kompetitif, pangiriman pas wektune, pabrik, kita minangka produsen sumber.
    Sampeyan bisa nemokake produk sing padha ing kabeh kategori, kaca depan motor, rak mburi motor, rak depan motor, pedal lan aksesoris motor, lsp.

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita