Warta Perusahaan

  • Function and selection of motorcycle windshield

    Fungsi lan pilihan kaca depan motor

    Ing taun 1976, BMW dadi pimpinan instal kaca depan ing R100RS, sing narik kawigatene industri motor. Wiwit kuwi, kaca ngarep wis digunakake akeh. Peran kaca depan yaiku nggawe kendaraan wujude luwih ayu, nyuda ...
    Waca liyane
  • Motorcycle Touring: 10 Reasons Why You Need a Windshield

    Tur Sepeda Motor: 10 Alasan Sampeyan Kudu Kaca Depan

    1. Perlindhungan Angin Alesan nomer siji kayane ora bisa dipikirake. Maksudku, iku sing dirancang kanggo nglindhungi sampeyan saka angin. Dheweke dirancang kanggo nyebar angin sing bakal teka ing sekitar motor lan ...
    Waca liyane
  • What Are the Benefits of Riding With a Windshield?

    Apa Keuntungan nunggang Kincir Kaca?

    COMFORT: PANGLINDUNG ANGIN! Kaca Depan Nglindhungi Angin bisa mbantu ngatasi lemes, nyeri punggung, lan galur lengen kanthi ngilangi jeblugan angin ing rai lan dada. Udhara sing kurang nyurung awak sampeyan, nyebabake kulo sing luwih nyaman lan nyenengake. Baris kaca depan sing unik ...
    Waca liyane
  • Should You Buy a Motorcycle Windshield?

    Apa Sampeyan Tuku Kaca Kaca Motor?

    Pancen PRAKTIS! Praktis Nyuda jeblugan angin nyuda lemes nunggang. Iki gampang banget. Apa plancongan dina Minggu sing dawa utawa tur suwene seminggu, tetep waspada lan kahanan sing apik ing saddle, bisa mbantu sampeyan menyang sak tujuan. Ing kahanan w ...
    Waca liyane