Fungsi lan pilihan kaca depan motor

Ing taun 1976, BMW dadi pemimpin ing instalasi permanen kaca ngareping R100RS, sing narik perhatian industri motor. Wiwit kuwi, kaca ngarep wis digunakake akeh. Peran kaca depan yaiku nggawe kendaraan wujude luwih ayu, nyuda resistensi angin, nambah kacepetan, nambah stabilitas nyopir.

Saiki, motor nganggo asli kaca ngarep pabrikumume mobil penarik lan kreta stasiun. Jinis kendharaan iki biasane mapan ing plancongan motor jarak adoh. Ngelingi resistensi angin sing luwih gedhe ing dalan, nggawa kaca ngarep bisa nyuda rasa kesel saka nunggang, lan uga bisa mblokir angin adhem ing mangsa adhem, lan nyuda serangan bledug lan swara. Kajaba iku, model balapan tiruan uga bakal dilengkapi kaca depan asli. Ing proses nyopir kanthi kecepatan tinggi, driver bakal ana ing sisih ndhuwur tank bahan bakar. Kaca ngarep bisa nuntun aliran udara saka helm wong menyang wektu sing kepungkur, nyuda resistensi muter. Saiki bakal ana akeh skuter olahraga gedhe sing uga dilengkapi kaca depan.

Lan ora ngatur sing asli kaca ngarep pabrikkendharaan umume trotoar, kendaraan off-road lan sawetara model pedal pamindhahan cilik, amarga posisi model iki utamane ing dalan ing ndhuwur komuter, ora suwe kanggo nyopir, ora kudu brigade motor jarak adoh, amarga Kacepetan dalan ora cepet, ora perlu nimbang-nimbang masalah resistensi angin. Lan ing dalan, sawise nginstal kaca ngarep, utamane kanthi warna, penglihatan driver bakal kena pengaruh, gampang ora nggatekake kahanan sing ora dikarepake ing dalan. Kajaba iku, sawise nginstal kaca ngarep gedhe, keluwesan kendaraan bakal kena pengaruh, sing uga cukup gedhe kanggo trotoar. Kanggo kendaraan off-road, umume ora ana kaca depan, amarga nalika nunggang kendaraan off-road, umume para pembalap nggunakake bersepeda, yen tiba ing ngarep, kaca ngarep gampang dadi "pembunuh", nyebabake awak.motorcycle windshield

Apa sampeyan butuh a kaca ngarep opo ora

Nunggang angin, plancongan plancongan pancen apik banget, nanging yen negara kanthi kecepatan dhuwur bisa dadi masalah liyane. Angin sing asli dadi piso sing landhep, ora bakal tahan. Nanging, kanthi kaca ngarep, kanthi kacepetan sing padha, seret sing dirasakake ing ngisor dodo bakal luwih cilik, lan ora bakal ana tekanan. Posisi helm uga bisa ngrasakake angin, saengga ora krasa panas lan kembung nalika nunggang ing musim panas, lan kenyamanan sakabehe bisa ditambah kanthi efektif. Kanggo sampeyan sing asring mlaku kanthi kecepatan dhuwur lan seneng sepeda motor, yen kendaraan sampeyan ora duwe kaca depan, sampeyan bisa uga nyoba nginstal. Efek nunggang kecepatan tinggi bakal jelas lan luwih kepenak.

Ing balapan, sampeyan seneng ngrasakake kesenengan kanggo nyepetake ing wektu sing padha, kanggo nambah kinerja motor nyuda kacepetan dhuwur kanthi seret udara, peran sing dadi kekarepan, bisa mbantu motor kanthi trampil ngontrol arah angin, saliyane , iku uga bisa ngencengake tutup motor motor dadi angel dadi ora warped, ningkatake penanganan lan keamanan sudhut sing cepet banget uga dadi salah sawijine peran para fairing. Kaca depan mobil olahraga fairing luwih murah lan umume luwih cilik. Nyilikake area kontak karo angin lan nyuda resistensi hawa. Ngurangi resistensi angin lan kinerja mesin uga penting kanggo mobil olahraga.

jinis apa kaca ngarep iku cocog?

Mobil olahraga umume pabrik asli kanthi fairing sing cukup cilik utawa kaca depan cilik. Pabrik mobil rally biasane nganggo tameng gedhe kaya kaca ngarep. Nanging kudu nambah kaca ngarep pungkasan ing kaca ngarep?

Kaca depan sing mumpuni yaiku sing bisa nutupi sisih sisih dodo nalika nunggang, nanging kudu ana angin ing helm. Wis mumpuni! Yen kaca ngarep cukup cilik lan ora bisa ngalangi angin sing nyebul ing dhadha, bakal nyebabake nyandhang sandhangan, helm munggah, tekanan dada, swara angin gedhe. Yen kaca ngarep gedhe banget, sanajan efek angin apik banget, nanging angin diblokir, yen ing musim panas, sampeyan nganggo rapi, kucing ing mburi giras, sampeyan bakal ngrasakake kukus kringet gratis! Stroke panas cepet! Kringet teles mripatmu! Amarga angin wis mati lan tahan angin sampeyan kenceng, nunggang uga mengaruhi saldo sampeyan kanthi kacepetan dhuwur, sing bisa nyebarke garis plancongan nalika angin kenceng lan bisa mbebayani nalika sampeyan mandheg.

Dadi pilih kaca ngarep sing cocog, kanggo entuk efek sing ideal! Saiki akeh model canggih sing dilengkapi kaca depan listrik, sampeyan bisa nyetel Sudut lan dhuwur kaca ngarep kanthi listrik, sampeyan bisa milih Angle sing cocog miturut dhuwur sampeyan, supaya sirah bisa diunekake yen angin minangka posisi sing pas. Ayo kaca ngarep duwe efek kaca ngarep, nyuda swara sing digawe angin, nyegah helm ngambang, yen gerimis, kurang luwih bisa digunakake minangka payung.

Mula, yen sampeyan kerep mlaku-mlaku kanthi dalan sing cepet, sampeyan kudu milih kaca ngarep sing cocog kanggo kanca-kanca sing motv. Kanggo mobil jalanan sing mangkat menyang lan saka dalan kerja lan kendharaan lintas negara sing asring munggah gunung, sampeyan ora nginstal konfigurasi sing mbebayani. Kanca-kanca, apa sampeyan ngerti?


Wektu kiriman: Mar-15-2021