Kaca Depan Peugeot

  • Peugeot Django Windshield

    Kaca Depan Peugeot Django

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.
  • Peugeot Motorcycle windshield

    Kaca depan motor Peugeot

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.