Produk kita

Kita nyedhiyakake layanan khusus kanggo memenuhi kabeh pilihan.

SING APA KITA

  • company

Kita nawakake macem-macem antrian produk

IBX minangka merek Taizhou Huangyan Shentuo Vehicle Co., Ltd. Taizhou Shentuo Vehicle Co., Ltd. didegaké ing taun 1998 lan duwe pengalaman luwih saka 20 taun. Spesialisasi ing produksi kaca ngarep kanggo motor lan mobil batere. Wis pengalaman manufaktur sing sugih lan teknologi terkemuka. Kita misuwur kanthi kualitas tinggi, rega kompetitif lan kecepatan pangiriman sing efisien. Sajrone pirang-pirang taun, produk wis laris ing Eropa lan Amerika. Produk kasebut wis ditampa kanthi apik dening para pelanggan. Kita bakal ngupayakake manawa bisa nggawa pengalaman blanja paling apik lan produk sing paling apik. Kajaba iku, kita nampa pesenan lan kutipan saka kabeh pelanggan internasional. Produk ndhukung ritel lan Grosir.