Kaca depan universal

  • Motorcycle universal windshield

    Kaca depan motor universal

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.