Kaca ngarep universal

  • Motorcycle universal windshield

    Kaca ngarep universal motor

    Lembar PMMA, kita uga diarani Acrylic. Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastisitas sing apik banget. Transparansi nganti 99%, lan 73,5% kanggo UV. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan resistensi Isolasi.