Kaca ngarep motor kanggo KYMCO 250 300

Katrangan singkat:

Lembar PMMA, kita uga diarani Acrylic. Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastisitas sing apik banget. Transparansi nganti 99%, lan 73,5% kanggo UV. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan resistensi Isolasi.


  • Bahan: PC
  • Jeneng produk: Kaca Depan KYMCO
  • Model motor sing diadaptasi: KYMCO 250 300
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Fitur Bahan

    Kaca depan Sepeda Motor KYMCO Iki KYMCO 250 300 kanggo model motor

    Kauntungan produk

    Kaca ngarep sepeda motor digunakake kanggo nunggang aman nalika udan, nyegah udan, nyuda tekanan udara, nambah aliran udara lan nglindhungi para pengendara saka bledug. Transparansi sing apik lan sesanti sing jelas.

    Gambar Produk

    KYMCO 250 300 WINDSCREEN

    Aplikasi Produk

    Kaca ngarep Sepeda Motor Sepadan karo gayane

    KYMCO 250 300 WINDSCREEN 2
    KYMCO 250 300 WINDSCREEN 3

    BWM F-750GS windshield

    Kemasan Produk

    Kemasan khusus kaca depan sepeda motor IBX, nyorot merek, proteksi multi-lapisan, luwih becik nyandhang nyandhang, supaya sampeyan bisa menehi produk sing sampurna.

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita