Windshiel motor kanggo KYMCO 250 300

Katrangan singkat:

sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.


  • Bahan: PC
  • jeneng produk:Kaca Depan KYMCO
  • Model motor sing diadaptasi:KYMCO 250 300
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Fitur Material

    Materi Kita Utamane fokus ing PMMA lan PC kekuatan dhuwur, kanthi transparansi lan stabilitas sing dhuwur.

    kauntungan produk

    Kaca depan motor digunakake kanggo nunggang kanthi aman nalika udan, nyegah udan, nyuda tekanan udara, nambah aliran udara lan nglindhungi para penunggang saka bledug.Transparansi sing apik lan visi sing jelas.

    Gambar Produk

    KYMCO 250 300 WINDSCREEN

    Aplikasi Produk

    Sampurna Motorcycle windshiel Cocokake gaya sampeyan

    KYMCO 250 300 WINDSCREEN 2
    KYMCO 250 300 WINDSCREEN 3

    BWM F-750GS windshield

    Kemasan Produk

    IBX motor windshield customized packaging, nyorot merek, multi-lapisan pangayoman, luwih nyegah nyandhang, kanggo sampeyan kanggo saiki produk sampurna.

    baozhuang


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk