Kaca Depan Vespa

  • Motorcycle windshield for Vespa Piaggio Typhoon

    Kaca depan motor kanggo Topan Vespa Piaggio

    Fitur Material Kaca ngarep Sepeda Motor Vespa Iki minangka Vespa GTS300 kanggo model motor IBX wis nggawe desain apik kanggo bentuk kaca depan motor supaya luwih cocog karo motor lan tampilan sing luwih apik. Keuntungan Produk Kaca ngarep Pit motor Advantage Gambar Produk Aplikasi Aplikasi Aplikasi materi Tujuan kaca depan motor yaiku mblokir aliran udara nalika lelungan adoh, lan ora bakal ...
  • Vespa windshield

    Kaca ngarep Vespa

    Lembar PMMA, kita uga diarani Acrylic. Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastisitas sing apik banget. Transparansi nganti 99%, lan 73,5% kanggo UV. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan resistensi Isolasi.
  • Vespa Piggio ZIP Windshield

    Kaca Depan Vespa Piggio ZIP

    Lembar PMMA, kita uga diarani Acrylic. Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastisitas sing apik banget. Transparansi nganti 99%, lan 73,5% kanggo UV. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan resistensi Isolasi.
  • VESPA LX150 LT150

    VESPA LX150 LT150

    Lembar PMMA, kita uga diarani Acrylic. Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastisitas sing apik banget. Transparansi nganti 99%, lan 73,5% kanggo UV. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan resistensi Isolasi.
  • Vespa Gts300 Motorcycle windshield

    Kaca depan Sepeda Motor Vespa Gts300

    Fitur Bahan Kaca ngarep Sepeda Motor Vespa Iki minangka Vespa GTS300 kanggo model sepeda motor Kaca ngarep Sepeda Motor 100% Anyar lan Kualitas Tinggi! Saben Sepeda Motor mbutuhake pesawat kaca kanggo njaga aman nalika nunggang motor. Bahan kaca depan motor IBX Materi kaca depan motor perusahaan yaiku sheet PMMA, sing uga diarani Acrylic. Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastisitas sing apik banget. Transparansi nganti 99%, lan 73,5% ...