Kaca Depan Vespa Kab

  • Vespa Sprint150 Windshield

    Kaca depan Vespa Sprint150

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.
  • Motorcycle windshield for Vespa Piaggio Typhoon

    Kaca depan motor Vespa Piaggio Typhoon

    Fitur Bahan Kaca Depan Vespa Motor Iki Vespa GTS300 kanggo motor model IBX wis nggawe desain apik kanggo wangun kaca ngarep motor supaya luwih cocok kanggo motor lan luwih atraktif ing tampilan.Kauntungan Produk Kaca depan motor Kauntungan Gambar Produk Aplikasi Aplikasi saka materi Tujuan kaca depan motor yaiku kanggo ngalangi aliran udara nalika lelungan jarak adoh, lan ora bakal mengaruhi ...
  • Vespa Piggio ZIP Windshield

    Kaca Depan Vespa Piggio ZIP

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.
  • VESPA LX150 LT150

    VESPA LX150 LT150

    sheet PMMA, kita uga disebut minangka Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73,5% kanggo UV.Materi kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga duwe resistensi korosi lan resistensi Insulasi.
  • Vespa Gts300 Motorcycle windshield

    Kaca depan motor Vespa Gts300

    Fitur Bahan Kaca Depan Motor Vespa Iki minangka Vespa GTS300 kanggo model motor Iki Kaca depan Motor 100% Brand New lan High Quality!Saben sepedha montor mbutuhake kaca ngarep sing apik kanggo njaga keamanan nalika numpak sepedha motor.Bahan kaca depan motor IBX Bahan kaca depan motor perusahaan kita yaiku lembaran PMMA, uga disebut Acrylic.Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastik sing apik banget.Transparansi tekan 99%, lan 73.5% ...