Kaca ngarep Vespa

Katrangan singkat:

Lembar PMMA, kita uga diarani Acrylic. Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastisitas sing apik banget. Transparansi nganti 99%, lan 73,5% kanggo UV. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan resistensi Isolasi.


  • Bahan: PC
  • Jeneng produk: Kaca ngarep Vespa
  • Model motor sing diadaptasi: VESPA SPRINT150
  • Werna: Kelabu asap, ireng, Coklat, Transparan, Fluoresensi kuning, Jingga
  • Ukuran: 31CM * 44CM57CM * 73CM71CM * 73CM
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Fitur Bahan

    Kaca depan Sepeda Motor Vespa Iki minangka VESPA SPRINT150 kanggo model motor

    Gambar Produk

    Kauntungan saka kaca depan motor IBX yaiku nyedhiyakake braket logam kanggo instalasi sing gampang lan sampurna. Ilmu nyuda resistensi angin lan nggawe nunggang luwih aman. Pandhangan sing jelas lan perlindungan sing sampurna. Fokus karo rincian, bentuk digital, lan busur sing sampurna.

    Braket logam aksesoris kaca ngarep motor duwe 2 warna sing bisa dipilih

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Aplikasi Produk

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Kemasan Produk

    Kemasan khusus kaca depan sepeda motor IBX, nyorot merek, proteksi multi-lapisan, luwih becik nyandhang nyandhang, supaya sampeyan bisa menehi produk sing sampurna.

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita