Kaca ngarep Sepeda Motor KAWASAKI

Katrangan singkat:

Lembar PMMA, kita uga diarani Acrylic. Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastisitas sing apik banget. Transparansi nganti 99%, lan 73,5% kanggo UV. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan resistensi Isolasi.


  • Bahan: PC
  • Jeneng produk: Kaca ngarep Sepeda Motor KAWASAKI
  • Model motor sing diadaptasi: KAWASAKI VERSYS650
  • warna: Transparan
  • ukuran: 53 CM * 53 CM
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Fitur Bahan

    Kaca depan Sepeda motor KAWASAKI Iki minangka KAWASAKI VERSYS650 kanggo model motor

    Kauntungan produk

    Kaca depan sepeda motor Advantage
    Desaine gampang lan gampang dipasang, dirancang khusus kanggo saben model.

    Gambar Produk

    KAWASAKI VERSYS 650 Windshield 2
    KAWASAKI VERSYS650

    Aplikasi Produk

    KAWASAKI VERSYS 650 Windshield 3
    KAWASAKI VERSYS 650 Windshield 4
    KAWASAKI VERSYS 650 Windshield 5
    no
    yes

    Ora ana kaca ngarep

    Tanpa kaca ngarep, endhas, dodo lan punggung kena angin kenceng, sing bisa nyebabake hawa anyep.

    Efek sawise masang kaca ngarep 

    Sawise nginstal kaca depan motor, 70% angin diblokir, lan sing nunggang lindungi kanthi apik.

    BWM F-750GS windshield

    Kemasan Produk

    Kemasan khusus kaca depan sepeda motor IBX, nyorot merek, proteksi multi-lapisan, luwih becik nyandhang nyandhang, supaya sampeyan bisa menehi produk sing sampurna.

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk