Rak Bagasi Motor Vespa

Katrangan singkat:

Proses welding Advantage saka china, Team-work dening perusahaan ShenTuo
Kanthi pengujian sing aman, njamin kualitas, Anti-tuwa, ora ana warna sing luntur, Lukisan semprotan
Logam listrik, proses las sing sampurna
Sawise ngawasi keamanan, jaminan kualitas


  • Jeneng produk: Rak Bagasi Motor Vespa
  • Model motor sing diadaptasi: Vespa Primavera Sprint 150
  • warna: Perak ireng
  • Bahan: Wesi lan waja
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Kauntungan produk

    Rak bagasi mburi motor iki dirancang khusus kanggo Vespa Primavera Sprint 150, sing rupane apik lan awet.

    Gambar Produk

    Sepedha motor kasebut duwe rong jinis rak koper mburi, siji nganggo backrest lan liyane tanpa backrest.

    Motorcycle Luggage Rack-1
    Motorcycle Luggage Rack-4
    Motorcycle Luggage Rack-2
    Motorcycle Luggage Rack-8

    Diagram aplikasi produk

    Rak bagasi mburi motor cocok karo desain Vespa Primavera Sprint 150 rak lipat mburi berlapis krom, Sugeng nemokake pabrik profesional lan ngubungi langsung.

    Motorcycle Luggage Rack-9
    Motorcycle Luggage Rack-10
    Motorcycle Luggage Rack-11

    Kemasan Produk

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita