Rak Bagasi Mburi Kanggo Motor

Katrangan singkat:

Proses welding Advantage saka china, Team-work dening perusahaan ShenTuo
Kanthi pengujian sing aman, njamin kualitas, Anti-tuwa, ora ana warna sing luntur, Lukisan semprotan
Logam listrik, proses las sing sampurna
Sawise ngawasi keamanan, jaminan kualitas


  • Jeneng produk: Rak Bagasi Mburi Kanggo Motor
  • warna: perak
  • Bahan: Wesi lan waja
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Kauntungan produk

    Rak barang sepeda motor wis diuji kanthi aman kanggo njaga kualitas, anti-tuwa, ora luntur, nyemprot
    Logam listrik, proses las sing sampurna, pemantauan keamanan, jaminan kualitas.
    Bahan berkualitas tinggi, manufaktur presisi
    Kualitas sampurna, pantes dituku
    Desain canggih teknologi canggih
    Pabrik Perusahaan Sumber

    Gambar Produk

    Rak bagasi baja motor, gambar ing ngisor iki nuduhake produk, aksesoris lengkap lan gampang dipasang.

    1 (1)
    1 (3)
    1 (2)
    1 (4)

    Kemasan Produk

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita