Rak barang motor Peugeot Django

Katrangan singkat:

Proses welding Advantage saka china, Team-work dening perusahaan ShenTuo
Kanthi pengujian sing aman, njamin kualitas, Anti-tuwa, ora ana warna sing luntur, Lukisan semprotan
Logam listrik, proses las sing sampurna
Sawise ngawasi keamanan, jaminan kualitas


  • Jeneng produk: Rak barang motor Peugeot Django
  • Model motor sing diadaptasi: Peugeot Django
  • warna: Perak ireng
  • Bahan: Wesi lan waja
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Kauntungan produk

    Rak barang motor iki dirancang khusus kanggo model Peugeot Django lan cocog karo model iki.
    Kita duwe tim R&D profesional lan bisa ngatur peralatan khusus miturut kabutuhan pelanggan
    Kita duwe luwih saka 20 taun pengalaman produksi produk lan duwe kekuwatan teknis.
    Logam elektroplating sing apik, teknologi las sing apik banget, inspeksi keamanan sing dilewati, anti-penuaan, penyimpangan anti-kromatik, jaminan kualitas.
    Kustomisasi rak barang motor
    Temokake syarat tartamtu para pelanggan, lan gaweyan model anyar miturut conto utawa gambar desain sampeyan.
    1. Kabeh bagean ngliwati kontrol kualitas sing ketat sadurunge ninggalake pabrik
    2. Kualitas tinggi, rega cukup, kita ngutip miturut kualitas lan jumlah.
    3. Produk kita kabeh diproduksi dhewe, saengga bisa nyedhiyakake produk miturut conto lan spesifikasi sampeyan.

    Gambar Produk

    Ana rong gaya rak bagasi motor sing bisa dipilih,
    Kita uga bisa ngatur miturut kabutuhan.
    Kita nggatekake rincian lan nggayuh kasampurnan produk.
    Produk rak koper mburi motor sing ditampilake ing gambar ing ngisor iki nuduhake efek saka sudhut lan warna sing beda, lan rincian kasebut nyoroti kualitas produk.

    Peugeot Django Luggage Rack-1-2
    Peugeot Django Luggage Rack-1-4
    Peugeot Django Luggage Rack-2-1
    Peugeot Django Luggage Rack-1-3
    Peugeot Django Luggage Rack-2
    Peugeot Django Luggage Rack-2-2

    Diagram aplikasi produk

    Rak bagasi motor kanggo Peugeot Django
    Area loading sing akeh nambah ruang panggunaan lan gampang dipasang. Bukak kursi motor lan ndandani bolongan asli, sing ora bakal ngrusak cara instalasi mobil. Iki stabil lan awet.

    Peugeot Django Luggage Rack-3-2
    Peugeot Django Luggage Rack-3-3
    Peugeot Django Luggage Rack-3-1

    Kemasan Produk

    Layanan Kita
    Layanan nggawe nilai, profesionalisme menang kapercayan
    Kita mekso miwiti saka kabutuhan pelanggan lan nyedhiyakake layanan sing berkualitas.
    Kanthi produk sing paling dhuwur lan layanan sing paling lengkap, kita bisa entuk asil win-win.
    Pabrik komponen sepeda motor profesional ing kene saiki. Layanan mandheg Disesuaikan, sampeyan ngonfirmasi kualitas

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita