Kaca Depan Vespa Piggio ZIP

Katrangan singkat:

Lembar PMMA, kita uga diarani Acrylic. Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastisitas sing apik banget. Transparansi nganti 99%, lan 73,5% kanggo UV. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan resistensi Isolasi.


  • Jeneng produk: Kaca depan Sepeda Motor Vespa kanggo ZESPA ZIP
  • Model motor sing diadaptasi: VESPA ZIP
  • Werna: Transparan
  • Ukuran: 70 CM * 68 CM
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Fitur Bahan

    Kaca depan Sepeda Motor Vespa Iki minangka ZIP VESPA kanggo model motor

    Kauntungan Produk

    Kaca depan sepeda motor Advantage
    1. Mlaku luwih aman nalika udan, lan nyuda tekanan hawa
    2. Ngapikake Aliran Udara, lan nglindhungi pengendara saka lebu
    3. Transparansi sing apik lan kekuwatan sing angel
    4. Gampang dipasang, dirancang khusus kanggo saben model

    Gambar Produk

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Aplikasi Produk

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Kemasan Produk

    Kemasan khusus kaca depan sepeda motor IBX, nyorot merek, proteksi multi-lapisan, luwih becik nyandhang nyandhang, supaya sampeyan bisa menehi produk sing sampurna.

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita