Sepeda Motor

Katrangan singkat:

Seiko kanthi tliti, upaya kanggo nggawe bantal Sepeda Motor. Pakaryan kerja tim dening perusahaan ShenTuo.
Kanthi pengujian sing aman, dijamin kualitase.


  • Jeneng produk: Sepeda Motor
  • Kauntungan produk: Vespa
  • warna: Perak ireng
  • Bahan: Wesi lan waja
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Kauntungan produk

    Pedal sepedha motor tegese ana pedal sing amba ing antarane kursi lan gagang motor.
    Sampeyan bisa mlaku kanthi trep,
    Ora mbedhol kaya motor liyane.
    Pedal sepedha motor iki minangka pedal sing amba, kepenak banget
    Kalorone warna kasebut apik lan bermutu
    Saben produk dilengkapi aksesoris, gampang dipasang lan digunakake

    Gambar Produk

    Ing ngisor iki minangka gambar tampilan loro pedal motor.
    Kualitas produk bisa dideleng saka gambar sing rinci.
    Ireng lan perak iku warna sing populer, cocog banget kanggo motor.

    STREET MOTORCYCLE UNIVERSAL 21
    Pedal 2
    打印
    Pedal 3

    Diagram aplikasi produk

    Pedal 6
    Pedal 7
    Pedal 8

    Kemasan Produk

    Gambar ing ngisor iki nuduhake efek pedal motor sing dipasang langsung ing motor.
    Kaya sing dideleng saka gambar,
    Efek sawise instalasi apik banget,
    Iki uga nambah kenyamanan pangguna.
    Sajrone nunggang sikil, sikil kita luwih kepenak.
    Panganggone pedal motor
    Pedal sepedha motor umume mbutuhake pedal sing trep kanggo supir lan sing nempuh sikil supaya bisa mlaku loro ing awak kendaraan, saengga bisa nyuda lemes sikil sing disebabake dening sopir lan pendhudhuk sing terus lungguh.
    Awak pedal minangka struktur sing kuat kanthi kapasitas bantalan terbatas, lan sikil pengemudi isih bakal mati rasa nalika kontak terus karo awak pedal.
    Mula, kepiye cara nambah kemampuan bantalan pedal kanthi luwih efektif, nyuda geter mesin lan bantalan lemah kanthi efektif, lan nambah kenyamanan kendharaan kendharaan minangka masalah teknis sing kudu dibahas para trampil ing seni kasebut kanthi cepet.
    Apik banget lan tliti, ngupayakake nggawe pedal motor. Kerja tim perusahaan Shentuo.
    Lulus tes keamanan kanggo njamin kualitas.
    Kita nyedhiyakake pedal motor, kaca ngarep lan macem-macem aksesoris.
    Pilih kita, banjur pilih profesional.

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk