Kaca Depan PC PCX

Katrangan singkat:

Lembar PMMA, kita uga diarani Acrylic. Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastisitas sing apik banget. Transparansi nganti 99%, lan 73,5% kanggo UV. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan resistensi Isolasi.


  • Bahan: PC
  • Jeneng produk: Kaca Depan PC PCX
  • Model motor sing diadaptasi: Honda PCX (taun: 2013-2018) / Honda PCX (taun: 2018-2020)
  • warna: Transparan
  • UKURAN: 67CM * 45CM (2013-2018) 87CM * 59CM (2018-2020) 94CM * 66CM (2018-2020)
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Fitur Bahan

    Kaca ngarep motor PC PCX Iki minangka Honda PCX (taun: 2013-2018) / Honda PCX (taun: 2018-2020) kanggo model motor
    Katrangan:
    1.Kondisi: 100% Anyar
    2.Warna: Transparan
    3. Bahan: PlastikPMMA Berkualitas Tinggi
    4.Pasang ing Kendaraan: Ngarep

    Gambar Produk

    Nglindhungi Penunggang Sepedha Motor Saka Angin, Watu sing Dibuwang, Lan Lebu.

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Aplikasi Produk

    Aplikasi bahan kasebut
    Nglindhungi Penunggang Sepedha Motor Saka Angin, Watu sing Dibuwang, Lan Lebu.

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Nglereni laser
    Nglereni laser kanthi proses presice, adge bakal lancar, lan ukurane bakal presice, lan kualitase apik

    BWM F-750GS windshield

    Kemasan Produk

    Kemasan khusus kaca depan sepeda motor IBX, nyorot merek, proteksi multi-lapisan, luwih becik nyandhang nyandhang, supaya sampeyan bisa menehi produk sing sampurna.

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita