Bantal Sepeda Motor Vespa GTS

Katrangan singkat:

Seiko kanthi tliti, upaya kanggo nggawe bantal Sepeda Motor. Pakaryan kerja tim dening perusahaan ShenTuo.
Kanthi pengujian sing aman, dijamin kualitase.


  • Jeneng produk: Bantal Sepeda Motor Vespa GTS
  • Model motor sing diadaptasi: Vespa GTS 300
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Kauntungan produk

    Seiko kanthi tliti, upaya kanggo nggawe bantal Sepeda Motor. Pakaryan kerja tim dening perusahaan ShenTuo.
    Kanthi pengujian sing aman, dijamin kualitase.
    Bantal kursi kulit motor tegese kain kursi digawe saka kulit. Sanajan kursi kulit motor ora digunakake maneh kanggo nglambangake rasa, macem-macem model sing diluncurake kanthi model sing padha isih bakal nggunakake kursi kulit lan kain biasa. Statuse dhuwur lan sithik. Nalika tuku mobil, akeh wong sing uga sengaja milih bantal kulit. Kursi kulit kasebut bisa dideleng, kulit dhuwur, nyaman lan tahan noda.

    Diagram aplikasi produk

    Ing ngisor iki minangka gambar tampilan efek instalasi bantal kursi motor Vespa. Sawise dipasang, motor wis diupdate nganti level cekap kanggo ngasilake tekstur.

    Vespa GTS Motorcycle cushion 3
    Vespa GTS Motorcycle cushion 2

    Kemasan Produk

    Ketrampilan pangopènan bantal motor
    Tips perawatan kulit kulit motor 1: Reresik sing bener; ngresiki kursi kulit iku penting; nalika ngresiki kursi kulit motor, sampeyan kudu nggunakake deterjen kanggo ngresiki bledug lan noda ing permukaan kulit supaya ora ana korosi lan karusakan saka bakteri lan polutan sampah. Bantal kulit kudu garing lan rapi.
    Teknik perawatan bantal kulit 2: Aja rendhem; akeh pamilik mobil kadang ora ngumbah mobil, lan banjur langsung ngrendhem bantal. Yen bantal kulit motor direndhem, kulit bakal rusak nganti akeh.
    Tip pangopènan bantal kulit 3: Nggemuk kanthi cerdas; kulit bantal sing nggawe lemak bisa nambah nutrisi kulit, ndandani tatu, lan nggawe permukaan kulit luwih alus. Tangan krasa luwih alus lan alus.
    Tip 4: Supaya adoh saka panas; aja nganti tikar cedhak barang sing panas banget kanggo ngindhari kobongan. Sanalika, aja mbukak kursi kulit kanthi srengenge supaya ora surem.

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita