Rak tas motor Vespa Sprint

Katrangan singkat:

Proses welding Advantage saka china, Team-work dening perusahaan ShenTuo
Kanthi pengujian sing aman, njamin kualitas, Anti-tuwa, ora ana warna sing luntur, Lukisan semprotan
Logam listrik, proses las sing sampurna
Sawise ngawasi keamanan, jaminan kualitas


  • Jeneng produk: Rak tas motor Vespa Sprint
  • Model motor sing diadaptasi: Vespa Sprint 150
  • warna: Perak ireng
  • Bahan: Wesi lan waja
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Kauntungan produk

    Rak Sekolah Sepeda Motor Vespa Sprint Rak sekolah iki dirancang khusus kanggo Vespa Sprint 150.
    Panampilane apik banget lan praktis lan awet.

    Gambar Produk

    Ing ngisor iki minangka tampilan produk rak sekolah sepeda motor Vespa Sprint

    Vespa Sprint 150 Schoolbag rack 1
    Vespa Sprint 150 Schoolbag rack 3
    Vespa Sprint 150 Schoolbag rack 2
    Vespa Sprint 150 Schoolbag rack

    Diagram aplikasi produk

    Gambar ing ngisor iki minangka efek saka rak sekolah motor Vespa Sprint sawise dimuat, nuduhake efek sing sampurna

    Vespa Sprint 150 Schoolbag rack 5
    Vespa Sprint 150 Schoolbag rack 6

    Kemasan Produk

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita