Rak motor Vespa

Katrangan singkat:

Proses welding Advantage saka china, Team-work dening perusahaan ShenTuo
Kanthi pengujian sing aman, njamin kualitas, Anti-tuwa, ora ana warna sing luntur, Lukisan semprotan
Logam listrik, proses las sing sampurna
Sawise ngawasi keamanan, jaminan kualitas


  • Jeneng produk: Rak motor Vespa
  • Model motor sing diadaptasi: Vespa GTS GTV 300
  • warna: Perak ireng
  • Bahan: Wesi lan waja
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Kauntungan produk

    Rak sekolah sepeda motor Vespa Rak sekolah iki dirancang khusus kanggo Vespa GTS GTV 300.
    Cantik, praktis lan awet
    Sampeyan bisa nyelehake macem-macem jinis tas sekolah supaya sampeyan luwih santai,
    Lelungan sampeyan luwih trep.
    Ana bagean ing saben rak sekolah motor,
    Instalasi cukup gampang lan trep,
    Werna rak tas buku iki mengkilap, jumbuh karo gaya populer saiki.
    Relatif entheng lan praktis.

    Gambar Produk

    Gambar ing ngisor iki nuduhake informasi lengkap babagan produk.
    Rak sekolah sekolah motor Vespa nganggo rong warna, loro-lorone luwih cocog karo motor.
    Yen sampeyan kudu ngatur, sampeyan uga bisa ngatur kaya sing dibutuhake.

    Vespa GTS GTV 300  Schoolbag rack 2
    Motorcycle Luggage Rack-8
    Vespa GTS GTV 300  Schoolbag rack 6
    Vespa GTS GTV 300  Schoolbag rack 4
    Vespa GTS GTV 300  Schoolbag rack 5

    Diagram aplikasi produk

    Rak sekolah sepeda motor Vespa iki dirancang khusus kanggo Vespa GTS GTV 300. Gambar ing ngisor iki minangka gambaran umum babagan motor kanthi rak sekolah sing dipasang, supaya sampeyan bisa ndeleng efek aplikasi sing nyata saka produk kanthi luwih intuisi
    Kanggo jaminan kualitas produk, kita kudu:
    Bekerjasama karo pelanggan lan pemasok.
    Ngleksanakake jaminan kualitas ing kabeh proses wiwit saka negosiasi bisnis, desain produk, pengadaan bahan baku, manufaktur, lan pangiriman produk.
    Setel standar kualitas sing ketat lan jelasake marang kabeh karyawan lan panyedhiya.
    Nglatih lan ndhidhik karyawan kanthi terus-terusan supaya operasi efektifitas tanggung jawab, kontrol kualitas lan pengawasan mutu efektif.
    Ngalem lan menehi asil dandan kualitas lan kinerja sing luar biasa
    Kebijakan kualitas produk kita: pengerjaan apik, inspeksi berlapis
    Kanggo mesthekake kualitas produk sing apik, kabeh level perusahaan kudu kerja sama lan kabeh upaya supaya kabeh produk, prosedur pangolahan, prosedur lan fasilitas memenuhi standar sing ketat.
    Liwat partisipasi lan kerjasama kabeh karyawan lan mitra bisnis, kanthi teknologi profesional lan bangga, kita bakal bisa njamin "kualitas merek".

    Vespa GTS GTV 300  Schoolbag rack 8
    Vespa GTS GTV 300  Schoolbag rack 10
    Vespa GTS GTV 300  Schoolbag rack 11
    Vespa GTS GTV 300  Schoolbag rack 9
    Vespa GTS GTV 300  Schoolbag rack 15
    Vespa GTS GTV 300  Schoolbag rack 12

    Kemasan Produk

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita