Kaca depan motor kanggo Topan Vespa Piaggio

Katrangan singkat:


  • Bahan: PC
  • Werna: Transparan
  • Model motor sing diadaptasi: Topan Vespa Piaggio
  • Jeneng produk: Kaca depan motor kanggo Topan Vespa Piaggio
  • Ukuran: 31CM * 44CM 7CM * 73CM71CM * 73CM
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Fitur Bahan

    Kaca depan Sepeda Motor Vespa Iki minangka Vespa GTS300 kanggo model motor
    IBX wis nggawe desain sing apik kanggo bentuk kaca depan motor supaya luwih cocog karo motor lan tampilan sing luwih apik.

    Kauntungan Produk

    Kaca depan sepeda motor Advantage 

    Gambar Produk

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Aplikasi Produk

    BWM F-750GS windshield

    Aplikasi bahan kasebut
    Tujuane kaca ngarep motor yaiku mblokir aliran udara nalika lelungan jarak adoh, lan ora bakal mengaruhi sing nunggang motor, sing nunggang bisa ngrasakake seneng-seneng nunggang.

    Kemasan Produk

    Kemasan khusus kaca depan sepeda motor IBX, nyorot merek, proteksi multi-lapisan, luwih becik nyandhang nyandhang, supaya sampeyan bisa menehi produk sing sampurna.

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita