Kaca ngarep universal motor

Katrangan singkat:

Lembar PMMA, kita uga diarani Acrylic. Iki minangka jinis plastik kanthi transparansi lan termoplastisitas sing apik banget. Transparansi nganti 99%, lan 73,5% kanggo UV. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan resistensi Isolasi.


  • Bahan: PC
  • Jeneng produk: Kaca ngarep universal motor
  • Model sing ditrapake: Sepeda motor ing dalan universal
  • Werna: Transparan, Uwu Uwong, Coklat
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Fitur Bahan

    Kaca depan motor dudu aksesoris paling seksi sing bisa dituku, nanging mesthine minangka salah sawijining sing paling efektif. Nalika nyopir ing dalan gedhe, kaca depan bakal menehi perlindhungan sing dibutuhake.

    Kauntungan Produk

    1. Tes Kinerja 100% Dhuwur
    Kabeh produk kudu pass inspeksi sing ketat sadurunge pabrik.
    2. Nyedhiyakake krenjang logam, instalasi sing gampang lan sampurna.
    3. Bahan PMMA digawe saka akrilik berdampak tinggi, sing menehi kekuatan lan fleksibilitas kanggo saben layar. Bahan kasebut nduweni kekuatan mekanik sing apik banget, tahan panas lan daya tahan sing apik, lan uga tahan korosi lan insulasi.
    4. Jeneng produk: Kaca Depan Motor, Layar Angin Motor / Deflector Angin / Papan Angin
    5. Standar kualitas produk njamin kualitas lan umur panjang.
    7. Kaca depan motor kita disenengi para konsumen.
    8. Produk kita diekspor menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad, njaga hubungan kerja sama jangka panjang, lan duwe pengalaman lan pengalaman profesional sing bisa dipercaya.
    9. Bisa ngasilake miturut spesifikasi sing diwenehake lan gambar teknis, lan nampa pesenan kanggo conto conto

    Gambar Produk

    Macem-macem ukuran sing bisa dipilih, macem-macem warna bisa disesuaikan

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Aplikasi Produk

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    BWM F-750GS windshield

    Kemasan Produk

    Kemasan khusus kaca depan sepeda motor IBX, nyorot merek, proteksi multi-lapisan, luwih becik nyandhang nyandhang, supaya sampeyan bisa menehi produk sing sampurna.
    SERVICE TEAM ROFESSIONAL
    Kualitas sampurna, layanan profesional, kenceng lan pragmatisme, nggawe sing jujur.
    Kepuasan sampeyan minangka konfirmasi layanan sing paling gedhe, lan kita bakal nindakake sing paling apik.
    Adat eksklusif
    Kita duwe tim R&D profesional, bisa disesuaikan miturut panjaluk pelanggan kanggo peralatan khusus
    Pabrik pasokan kabeh jinis kaca motor & kaca ngarep, disesuaikan bisa ditampa!

    baozhuang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita