Apa Keuntungan Nunggang Kanthi Kaca Depan?

COMFORT: PROTEKSI ANGIN!
Windshield Windshields bisa mbantu nglawan kesel, nyeri punggung, lan ketegangan lengen kanthi ngilangi jeblugan angin menyang rai lan dhadha.Kurang hawa sing nyurung awak, nyebabake perjalanan sing luwih nyaman lan nyenengake.
Garis kaca angin unik kita dirancang lan direkayasa khusus kanggo ngalihake angin kerusuhan metu lan adoh saka sampeyan lan penumpang.Kurang turbulensi padha karo luwih nyaman lan luwih akeh mil.
Yen sampeyan ngrancang luwih saka sawetara jam ing pelana, kaca ngarep bakal mbayar deviden ing mburi dina.

COMFORT: pangayoman CUACA!
Weather Protectionist ora kaget yen kaca ngarep sing ngalihake hawa turbulen sing garing lan panas uga bakal ngalihake hawa turbulen sing teles lan adhem.
Udan utawa sumorot, kaca ngarep ndadekake cuaca dadi pertimbangan sekunder nalika nyabrang dalan nganggo roda loro.Iki penting banget nalika sampeyan lagi 500 mil - utawa luwih - saka omah, lan sampeyan ora duwe wektu, dhuwit utawa kemewahan kanggo nglampahi dina udan ing garing, kamar motel anget.
Panglipur lan kanikmatan tansah diutamakake.Tetep anget lan garing ngluwihi wektu nunggang lan ngidini sampeyan nutupi luwih akeh mil kanthi aman.

KESELAMATAN: PROTEKSI PUING!
Kaca ngarep lan fairings IBX dirancang kanggo nyedhiyakake proteksi angin lan ningkatake kenyamanan nunggang, nanging dudu perlindungan yen ana tabrakan karo kendaraan, kewan, utawa obyek liyane.
Semono uga, kita seneng banget nalika entuk surat saka para penunggang sing mbuktekake kekuwatan kaca ngarep nalika kena pengaruh manuk, palu peen, lan malah kidang!
Kita ora nyaranake yen sampeyan duwe kanca sing nyemplungake palu nalika nunggang kanggo mbuktekake.Nanging yen ana sing ora grapyak ana ing dalan lan sampeyan ora duwe kaca ngarep sing kuwat, sampeyan bakal pengin duwe.


Wektu kirim: Mei-25-2020