Apa Keuntungan nunggang Kincir Kaca?

COMFORT: PANGLINDUNG ANGIN!
Kaca Depan Nglindhungi Angin bisa mbantu ngatasi lemes, nyeri punggung, lan galur lengen kanthi ngilangi jeblugan angin ing rai lan dada. Udhara sing kurang nyurung awak sampeyan, nyebabake kulo sing luwih nyaman lan nyenengake.
Baris kaca depan unik sing dirancang khusus lan direkayasa kanggo ngalihake angin turbulen lan adoh saka sampeyan lan penumpang. Turbulensi sing kurang padha karo kenyamanan lan mil liyane.
Yen sampeyan lagi ngrancang luwih saka sawetara jam ing saddle, kaca ngarep bakal mbayar deviden nalika pungkasane dina.

COMFORT: PROTEKSI WEATHER!
Weatheristist ora kaget yen kaca ngarep sing ngalihake udhara turbulen sing garing lan panas uga bakal nggeser hawa sing seger lan turbulen.
Udan utawa sumunar, kaca ngarep nggawe cuaca dadi pertimbangan sekunder nalika tekan dalan nganggo rodha loro. Iki penting banget yen sampeyan lagi ing 500 mil - utawa luwih - saka omah, lan sampeyan ora duwe wektu, dhuwit utawa kemewahan ngenteni dina udan ing kamar motel sing anget lan anget.
Kenyamanan lan rasa seneng mesthi luwih dhisik. Tetep anget lan garing ngluwihi wektu nunggang lan supaya sampeyan bisa nutupi jarak luwih aman.

SAFETY: PROTEKSI DEBRIS!
Kaca depan IBX lan pameran dirancang kanggo nyedhiyakake perlindungan angin lan nambah kenyamanan nunggang, nanging ora nglindhungi yen tabrakan karo kendaraan liyane, kewan, utawa obyek liyane.
Mung padha, menehi kita seneng banget nalika entuk surat saka seng numpaki sing mbuktekake kekuwatan kaca depan kita kaya manuk, palu bolong, lan uga rusa!
Kita ora nyaranake supaya sampeyan duwe kanca sing lempar palu nalika nunggang kanggo mbuktekake. Nanging yen ana dalan sing ora grapyak lan sampeyan ora duwe kaca depan sing kuwat, sampeyan bakal pengin duwe.


Wektu kiriman: Mei-25-2020