Tur Sepeda Motor: 10 Alasan Sampeyan Kudu Kaca Depan

1. Perlindhungan Angin

Alesan nomer siji kayane ora kepenak. Maksudku, iku sing dirancang kanggo nglindhungi sampeyan saka angin. Dheweke dirancang kanggo nyebar angin sing bakal teka ing sacedhake motor sampeyan lan sekitar sing nunggang. Perisai kanthi lambene munggah ndhuwur ing sisih ndhuwur, dorong angin munggah lan sirahe pengendara, gumantung saka dhuwure kaca ngarep lan pengendara.

Kaca depan sing luwih jembar bakal mbantu nyepetake angin ing sisih mburi penunggang, nyuda kekuwatan ing dada lan pundhak. Asring, tumindak prasaja pangalihan angin bisa nyebabake masalah angin liyane kayata bufetting helm, utawa angin sing munggah saka ngisor.Kaca ngarep amarga tur asring teka kanthi bukaan cilik ing sisih ngisor, saengga bisa ana angin sing bisa mili mung meh padha kanggo meksa tekanan ing kaca ngarep lan nyuda buffeting.

Kaca ngarep tur asring dilengkapi ekstensi sing bisa disetel sing bisa diangkat nalika nempuh kecepatan dalan gedhe. Bentenipun kacepetan bakal mengaruhi cara aliran udara liwatkaca ngarep, lan lambe ekstra bakal disetel.

Ing sawetara kapal pesiar kanthi pasar gedhe kaca ngarep, para pembalap kadang-kadang perlu nginstal ekstensi ing loro-lorone garpu. Iki ngalangi hawa saka mili ing ngisor kaca ngarep lan munggah menyang sikil lan dodo.

BWM F-750GS windshield

BWM F-750GS windshield

2. Perlindhungan saka Panas lan Kadhemen

Yen wis adhem ing njaba lan sampeyan lagi mlaku-mlaku ing dalan gedhe, kaca ngarep bakal nyuda efek saka windchill kanthi signifikan. Windchill minangka penurunan suhu sing ditemtokake lan diwilang karo formula sing apik lan rumit. (kaya matematika). Nanging, kanggo menehi ide, umpamane ana 40 ° F ing njaba lan sampeyan nunggang udakara 55 mil saben jam. Rasane kaya 25 ° F. Temenan sampeyan bakal nganggo jaket ing lapisan liyane, nanging, kaca ngarep bakal ngalihake udhara adhem sing gedhe banget, nyuda efek saka windchill. Kajaba iku, kaca ngarep bakal nglindhungi sampeyan ing cuaca panas lan garing. Nalika kringet, angin nyedhiyakake efek adhem sing apik banget lan krasa nyenengake sawise lungguh ing lampu mandeg panas sanajan sawetara menit. Nanging, suwene suwe, angin nguap kringete kanthi laju supaya awak sampeyan ora bisa tetep, nambah risiko dehidrasi. Dadi, duwekaca ngarep kanggo njupuk sawetara panas brutal sing nyebul ing dodo, bakal mbantu sampeyan luwih suwe ing sepeda.

3. Perlindhungan Udan

Aku wis kejiret ing udan nganggo motor telanjang, lan sanajan aku duwe jaket anti banyu, aku dakkirim amarga udan kasebut nyebabake aku. Di sedot. Kaca ngarep sing luwih gedhe bakal nglindhungi udan. Mesthi sampeyan ora bakal garing 100%, nanging, bakal ngalihake akeh banyu sing bakal teka ing ndhuwur sirah, lan ngubengi dada lan pundhak sampeyan.

Yen sampeyan mbukak nganggo kaca ngarep supaya sampeyan kudu ngatasi, wenehi obat obat anti banyu. Iki bakal mbantu manik banyu lan geser tinimbang nggawe selembar banyu sing angel ditliti.

Kaca ngarep uga bakal nglindhungi panel instrumen lan elektronik sing dipasang, gumantung saka posisine. Nanging, iki ora bakal tetep garing 100% lan sampeyan ora kudu ngandelake kaca ngarep kanggo nglindhungi elektronik saka banyu.

BWM F-750GS windshield

BWM F-750GS windshield

4. Perlindhungan lebu

Keuntungan liyane ing kaca iki yaiku nglindhungi puing-puing sing bisa ditemokake. Yen kerikil cilik sing dibuwang saka ban wis cukup kanggo retak kaca ngarep mobil, coba pikirake alangan sing bakal nyengsarakke yen sampeyan nubruk. Kaca ngarep bakal mbantu nyekel lebu sing dibuwang saka kendaraan liyane.

Bug minangka argumen liyane kanggo ndhukung kaca depan. Yen sampeyan nate nate nutupi helm sampeyan, mula sampeyan ngerti. Ya, bakal reget suwe-suwe, kanthi kabeh kesalahan bug, lan yen sampeyan ngeculake, dheweke bakal dadi penghalang visual. Nanging, solusi sederhana yaiku ngresiki nalika mandheg.

BWM F-750GS windshield

5. Nyuda lemes

Pangirangan angin sing nyebul menyang sampeyan mbantu nyuda lemes penunggang jarak adoh. Nalika angin meksa nyerang sampeyan, sampeyan luwih kuat supaya sikep tetep tegak, lan bar bakal luwih kenceng. Sampeyan lagi tangan sing maju supaya bisa ngatasi kekuwatan.

Katon banget yen sampeyan wis biasa nunggang tanpa kaca ngarep, nanging suwe-suwe, sawise pirang-pirang jam ing dalan, wiwit lemes otot punggung lan pundhak uga lengen lan tangan. Sadurunge ngerti, sampeyan wis kesel lan ora yakin apa sebabe.

Nanging, kanthi perlindungan saka angin, sampeyan bisa ngendhokke genggeman, santai pundhak, santai inti. Iki bakal ngindhari rasa kesel banget, lan pungkasane sampeyan ora bakal ngobong geni.

6. Nyuda Nyeri Punggung, Gulu lan Pundhak

Keuntungan iki diikuti langsung ing # 5. Nyegah awak saka meksa angin sing bakal teka, bisa saya suwe, nyebabake nyeri pundhak utawa nyeri ing punggung. Nyeri sing terus-terusan, ora bisa diceki bisa dadi masalah yen sampeyan lagi mlaku-mlaku nganggo motor.

Klompok otot sing rentan liyane yaiku ing gulu sampeyan. Terus-terusan gelut sirah sampeyan saka ora muter, kanthi helem gedhe, bakal nyebabake otot gulu sampeyan, sing bisa nyebabake sirah, lan luwih kesel. Kaca ngarep kanthi ukuran bisa nyuda risiko lara lan nyeri iki supaya sampeyan bisa duwe plancongan motor sing kepenak.

7. Pangirangan Noise

Ayo diadhepi. Numpak motor iku urusan rame. Kanggo pengendara sing ora nunggang nganggo helm pasuryan, swarane angin bisa uga luwih repot. Nanging, kaca ngarep sing dipasang kanthi bener bisa nyuda gangguan kasebut. Aku ujar 'pas' amarga, kaca ngarep sing sithik banget ora bakal bisa nguda swara. Dadi, yen nyuda swara penting kanggo sampeyan, priksa manawa sampeyan nemokake sing meksa angin ing endhase tinimbang langsung mlebu.

Akeh pengendara sing ngerteni manawa, kanthi nyuda swara angin, dheweke bisa keprungu swara mesin lan motor liyane. Iki minangka tambahan kanggo akeh pembalap. Yen ana ranjau, rodha, rem, lan liya-liyane sing aneh, sampeyan bakal luwih ngerti.

8. Efisiensi Bahan Bakar sing Apik

Kaca ngarep dirancang kanggo aerodinamika, lan umume, sampeyan lan sepeda bisa luwih efisien ngliwati angin. Sepira luwih efisien gumantung ing area kaca depan, nanging, permukaan sing alus lan konsisten bakal ngiris angin luwih apik tinimbang kabeh bagean sing ana ing motor sing bisa ngilangi angin kanthi acak.

Nganti efisiensi bahan bakar sing luwih apik, bisa dingerteni yen kaca ngarep bakal mbantu. Nanging, bisa uga dudu masalah sing gedhe. Isih, coba pikirake iki; sepedha motor rata-rata entuk 40 utawa 45 mil nganti galon lan malah ngirit bahan bakar cilik bisa ngirit sampeyan mlaku sawetara mil menyang stasiun sabanjure. Saben sithik mbantu.

9. Nglindhungi Elektronik, GPS, Ponsel

Yen sampeyan numpak gadget elektronik sing dipasang ing dashboard utawa setang, sampeyan bakal entuk rock lan bug nalika nunggang. Nanging, kaca ngarep bisa menehi perlindungan kanggo sistem navigasi sing larang lan ponsel sampeyan.

Kaca ngarep uga bisa nyedhiyakake pilihan sing luwih apik. Nemtokake unit GPS ing ngarep lan tengah bisa luwih dhuwur ing level mripat supaya luwih gampang lan luwih aman maca pandhuan navigasi.

10. Nyuda Buffet Helm

Nalika milih kaca ngarep kanggo motor sampeyan, kudu dipikirake dhuwure kaca ngarep kanthi dhuwur dhewe. Kaca depan bisa dadi solusi sing apik kanggo buffet angin helm, nanging bisa uga dadi faktor sing nyumbang.

Kanggo nyuda buffet angin, kudu nyurung angin munggah lan sirahe sing nunggang, utawa paling ora meksa nyedhaki ndhuwur helm, banjur rampung. Buffeting disebabake nalika angin nyabet ing ngisor helm lan nyebabake helem, uga sirah sampeyan goyang utawa goyang. Iki bisa nyebabake penglihatan sing ora kabur, nyeri gulu, lan ngelu supaya sirah tetep mantep.

Yen sampeyan ngalami buffet helm nalika nunggang motor sing ora ana kaca ngarep, bisa dadi solusi sing apik kanggo masalah kasebut.

Kontra duwe kaca ngarep

Ora kabeh pengendara seneng ide kaca depan lan luwih seneng nunggang tanpa mobil kasebut. Ing ngisor iki sawetara alasan umum sebabe sawetara pembalap mutusake tanpa.

  1. Dheweke ora apik lan katon surem.
  2. Angin silang bisa nyebabake pit muter luwih akeh.
  3. Bisa nyebabake buffeting angin ing sawetara panggonan anyar sing durung nate dingerteni, kayata ing ngisor sikil lan sikil.
  4. Akeh banget gawean ngresiki nyoti.

Cukup sejatine, pro luwih akeh tinimbang kontra. Lan, nalika ngresiki keberanian bug bisa uga nyengsarakke, bisa nunggang wektu maneh tanpa dipukul angin banter minangka tambah gedhe kanggo dipasang kaca ing motor sampeyan.


Wektu kiriman: Jan-20-2021