Cara Ngresiki Kaca Depan Sepeda Motor Step By Step Guide?

Presoak
Tansah presoak tameng nganggo andhuk gedhe utawa kain katun alus.Andhuk kudu direndhem karo banyu lan dilebokake ing tameng paling sethithik 5 menit kanggo ngresiki.Copot andhuk lan remet banyu ing tameng nalika sampeyan mindhah puing mudhun lan mateni kanthi tangan.Tansah lampu tekanan supaya ora goresan permukaan.Paling apik kanggo nyimpen andhuk iki mung kanggo presoaking.Sampeyan ngirim ora digunakake ing tataran liyane saka pangopènan kaca ngarep amarga kontaminasi saka rereget lan lebu.Cuci andhuk sing rendhem kanthi rutin.
Reresik Final lan Perawatan
Sawise layar wis bebas saka kabeh guts bug lan rereget, iku wektu kanggo nindakake resik pungkasan & perawatan.Pangobatan pungkasan iki biasane diwiwiti kanthi lilin cahya utawa lapisan film ing layar sing resik kanggo nyebarake banyu lan mbusak kewan omo, rereget lan lebu luwih gampang kanggo reresik ing mangsa ngarep.


Wektu kirim: Mei-25-2020