Kepiye Cara Ngresiki Kaca Kaca Pit motor Kanthi Pandhuan Langkah?

Presoak
Tansah presoak tameng nganggo andhuk utawa kain katun sing alus. Andhuk kudu direndhem nganggo banyu lan dilebokake ing tameng paling sethithik 5 menit kanggo alus. Copot andhuk lan jupuk banyu ing ndhuwur tameng nalika sampeyan mindhah alon lebu mudhun lan tangan sampeyan. Tahan lampu supaya ora nggeser ing ndhuwur. Sing paling apik yaiku supaya andhuk iki mung kanggo presoaking. Sampeyan ora bisa digunakake ing tahap pangopènan kaca liyane amarga kontaminasi rereget lan lebu. Cuci andhuk rendhem kanthi rutin.
Reresik lan Perawatan Akhir
Sawise layar bebas saka usus lan rereget, saiki wis rampung ngresiki & perawatan pungkasan. Perawatan pungkasan iki biasane kalebu nganggo lilin ringan utawa lapisan film ing layar sing resik kanggo nyebar banyu lan gawe ngilangi kewan omo, rereget lan lebu luwih gampang kanggo ngresiki mbesuk.


Wektu kiriman: Mei-25-2020