Apa kaca depan motor sepisan bisa? Apa kaluwihan lan kekurangane? Deleng ing pesta motor!

Apa ing kaca ngarep motorpaling dhuwur? Apa kaluwihan lan kekurangane? Deleng ing pesta motor!

Kaca depan sepedha motor dipérang dadi pabrik asline lan wakil pabrik. Umume, kaca depan motor karo pabrik asline umume model ADV lan sawetara kreta stasiun GT. Penggunaan model sing cocog iki digunakake kanggo nyebrang jarak adoh lan lelungan. Uga ana mobil sing nggawa kaca depan pabrik asli yaiku model balap pesta, amarga model kaya iki kalebu model olahraga sing luwih akeh, nalika kendharaan lagi mlaku kanthi kecepatan dhuwur, wong-wong padha mandheg ing tank, kaca ngarep bisa nuntun aliran udara saka helm wong kasebut, supaya bisa nyuda resistensi nyopir.

The Kawasaki ZX-10R is equipped with a windshield

Lan sawetara model asli ora ana kaca ngarep, biasane sing jenenge trek jaran diwenehi prioritas, amarga balutan sing duwe tujuan posisi yaiku nyopir ing dalan, arang banget kudu liwat jarak sing adoh, nanging aku mikir yen mobil sing jenenge mobil yaiku kinerja komprehensif sing cukup seimbang, bisa digunakake kanggo mlaku-mlaku, bisa uga digunakake kanggo tur, jangkoan luwih akeh yaiku mobil. Dadi, yen aku arep numpak motor, aku nuli masang kaca ing sisih ndhuwur mobil kanggo nyuda lemes saka jarak sing adoh. Dadi luwih dhuwur kaca ngarep nganggo motor, apa luwih apik? Aku ora yakin.

Ing ngarep pirang-pirang Tours motor, aku uga nunggang akeh trotoar, nalika semana kanggo kaendahan, mula ora ana kaca ngarep sing dipasang, asil saka pelayaran kanthi kecepatan dhuwur nalika rasane kaya layangan, ditiup angin ayunan, kabeh wong diunekake konyol. Nalika aku menyang mburi brigade, aku bakal terus jujur ​​lan nganggo kaca ngarep, ukuran kaca depan sing umume milih luwih moderat.

Sawise dakkandhani kaping pirang-pirang, akhire aku menehi kaca ngarep ing dalan uga

Kepiye cara nemtokake moderat? Iku mung sisih angin ing dada, nanging sampeyan kudu duwe angin ing helm.

Kanthi kaca depan amba, DL250 meh ora bisaSuwiwine emas kaca ngarep gedhe ditinggalake ing tengah bolongan udara

The big windshield of the Golden Wing


Wektu kiriman: Mar-26-2021